Trainer

Onze trainer voor het seizoen 2019-2020 is Jöran Thielemans. Jöran speelt zelf al jaren in het eerste team bij onze club en traint de competitiespelers op de woensdagavond wanneer er geen competitie is. Kom gerust een training meedoen, we starten om 20.30!

 

Onze trainster voor seizoen 2018-2019 is Cheryl Seinen. Cheryl speelt bij de nationale selectie. Op haar vrije woensdagavonden traint ze de competitiespelers die nog meer uitdaging uit het badmintonspel willen halen. Korte biografie Cheryl Seinen:
Naam: Cheryl Seinen
Leeftijd: 22 Rechts/linkshandig: rechtshandig
Favoriete onderdeel: damesdubbel
Leukste/beste badmintonslag: smash
Ik ben Cheryl Seinen. Ik ben begonnen met badminton toen ik 9 jaar oud was. ik ging toen mee met mijn vader die training moest geven, alleen zitten kijken is natuurlijk geen optie bij deze sport en al gauw had ik zelf een racket in mijn hand. Ik was toen gelijk overtuigt om deze sport te gaan doen. Nu ben ik 22 jaar oud en zit ik in de Nationale Selectie van Nederland en train ik 2x perdag op Papendal te Arnhem. Naast het topsport leven heb ik hiervoor ook een studie gedaan. Ik heb mijn Diploma voor Marketing, Communicatie en Evenementen Organisatie gehaald op het Johan Cruijff College. Vorig jaar heb ik ook mijn trainingsdiploma behaald SL3. Nu focus ik mij volledig op mijn topsport carriere en probeer mij te kwalificeren voor de Olympische Spelen in Tokio 2020.